De feestdagen staan weer voor de deur. Naast dat kerst natuurlijk heel gezellig is en een tijd om samen te komen is het natuurlijk ook niet helemaal compleet zonder wat pakjes onder de boom. Sommige mensen vinden het kopen van kerstcadeaus geweldig, maar de meesten onder ons vinden het verschrikkelijk. Vaak weet je gewoon niet wat je voor iemand moet kopen omdat diegene alles al heeft of omdat diegene ronduit lastig is. Herkenbaar? In deze blogpost lees je waarom een schilderij op nummer altijd een leuk cadeau is. 

1. Schilderen op nummer is voor iedereen leuk
Iedereen, jong en oud, heeft zijn eigen voorkeuren voor een cadeautje. Daarom is de mogelijkheid om jouw cadeau aan hen aan te passen zo handig. Er zijn namelijk onwijs veel soorten schilderen op nummer, zo heb je versies voor kinderen maar ook voor volwassenen. En zo kun je kiezen voor een voorgedrukte afbeelding of een afbeelding met jouw eigen foto. Je kan een schilderij op nummer zo gepersonaliseerd maken als je zelf wil. Zo blijft het voor iedereen een leuk cadeau. 

2. Het is een uniek cadeau
Omdat je een schilderij op nummer zo veel kunt personaliseren hoef je je nooit meer zorgen te maken over of iemand het cadeau al heeft of dat iemand anders misschien hetzelfde cadeau geeft. Er zijn zoveel variaties en verschillende soorten dat de kans dat je iemand iets geeft wat hij al heeft buitengewoon klein is. 

3. Je geeft iemand ontspanning cadeau
Zoals je al eerder in onze blogs hebt kunnen lezen is schilderen op nummer onwijs ontspannend en heeft het ook veel voordelen voor je gezondheid. Naast dat je iemand dus een uniek cadeau geeft geef je ook iemand ontspanning cadeau waarmee diegene even uit zijn dagelijkse sleur kan ontsnappen.

Heb jij al een schilderij op nummer besteld voor je familie of vrienden? Zo niet, neem dan even een kijkje! Als je nu bestelt heb je ze nog voor de kerst in huis. 

 

 3 redenen waarom schilderen op nummer het leukste kerstcadeau is

Reacties

Ute Peekel:

Wanneer kommt mijn bestelling

Laat een reactie achter