De maand december brengt een sfeer van vreugde, warmte en feestelijke vieringen met zich mee. Een tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen met familie en vrienden, geschenken uitwisselen en onze huizen versieren met de schitterende lichten van de feestdagen. In deze feestelijke periode is kunst een bron van inspiratie en reflectie op onze tradities, gevoelens en vreugde.

"Sterrennacht" door Vincent van Gogh

Een iconisch werk dat de winterse nachthemel op een betoverende manier weergeeft. Van Goghs draaiende en wervelende sterrenhemel roept een gevoel van mysterie en verwondering op, net zoals de feestdagen dat doen. 
Wij hebben dit prachtige schilderij in onze collectie zodat je deze zelf kan schilderen!
schilderenopnummer sterrennacht

"Winterlandschap met IJsvermaak" door Hendrick Avercamp

Een prachtig schilderij dat de vreugde en gezelligheid van winterse buitenactiviteiten weergeeft. Dit werk herinnert ons aan het plezier van het schaatsen op bevroren meren, een typische winterbezigheid tijdens de feestdagen. Ook jij kunt een geweldig winters schilderij creëren, bekijk ze hier.

"De Kerstman" door Haddon Sundblom

Haddon Sundblom creëerde een iconisch beeld van de Kerstman voor de reclames van Coca-Cola in de jaren 1930. Zijn vrolijke, gezellige afbeelding van de Kerstman is een symbool geworden van de feestelijke geest en vrijgevigheid van Kerstmis. Schilderijen van de kerstman om zelf te maken met schilderen op nummer vind je hier
schilderenopnummer kerstman

"Aanbidding der Koningen" door Leonardo da Vinci

Een meesterwerk dat de aanbidding van de Drie Koningen bij de geboorte van Jezus toont. Dit schilderij herinnert ons aan de religieuze betekenis van Kerstmis en de viering van de geboorte van Christus. der Koningen

Deze schilderijen weerspiegelen op prachtige wijze de magie en de verschillende aspecten van de feestdagen in december. Of het nu gaat om de betovering van de sterrenhemel, de vreugde van winterse activiteiten, de iconische Kerstman of de religieuze betekenis van Kerstmis, kunst brengt de essentie van deze speciale tijd op unieke wijze tot uiting.

Bij 123SchilderOpNummer moedigen we aan om deze feestdagen te vieren door je eigen creativiteit tot leven te brengen. Waarom niet je eigen schilderij maken dat de magie van de feestdagen vastlegt? Kies een van onze feestelijke schilderijen en breng je eigen kleurrijke interpretatie tot stand.

Ontdek onze Feestdagen Collectie: Kerst en Oud & Nieuw

schilderen op nummer eiffeltoren

Laten we samen de magie van de feestdagen vieren door kunst en creativiteit!

Laat een reactie achter