Wellicht heb jij er wel eens aan gedacht om schilderen op nummer op te pakken, maar heb je dat uit je hoofd gepraat omdat je vond dat je te oud was om iets nieuws te leren. Of misschien heb je het al een tijd willen proberen, maar blijf je het uitstellen omdat je geen tijd hebt. In deze blog leggen wij je uit waarom het nooit te laat is om met schilderen op nummer te beginnen. 

1. Schilderen op nummer kan stress verminderen
Wat je ook doet, we hebben allemaal wel eens stress in ons leven. En hoewel er veel verschillende manieren zijn om met stress om te gaan, heeft onderzoek aangetoond dat het hebben van een hobby, zoals schilderen op nummer, een goede manier kan zijn om stress te verminderen. 

 

2. Schilderen op nummer heeft een hoop gezondheidsvoordelen
Naarmate we ouder worden krijgen we allemaal wat meer last van kwaaltjes, maar wist je dat schilderen op nummer ook een hoop voordelen heeft voor je gezondheid? Lees deze blog om uit te vinden welke dat zijn!

3. Schilderen op nummer kan je een voldaan gevoel geven
Schilderen op nummer kan je een gevoel van voldoening en trots geven dat je misschien niet krijgt van je werk of dat je niet uit andere aspecten van je leven haalt. Het fijne aan het afmaken van een schilderij op nummer is niet alleen het voldane gevoel achteraf, maar ook dat je er iets moois en tastbaars aan over houdt. 

Kortom, het is nooit te laat om te beginnen aan schilderen op nummer. Wanneer begin jij? 

 

 

Reacties

Ton Groot:

Als je ogen nog goed zijn en de motoriek nog in orde heeft “te oud zijn” er niets mee te maken. Dit is bij mij het geval dus schilder ik, op m’n 84 ste, er nog lustig op los.

Ann Danneels :

Hier kom ik echt mee tot rust. Mooie schilderijen voor elk wat wils. Ik ben grote fan.

Ann Danneels :

Hier kom ik echt mee tot rust. Mooie schilderijen voor elk wat wils. Ik ben grote fan.

G.Schoeman:

Heb het al ontdekt. Ben nu al een eind op streek met de bliksemflits W5005. Een heel karwei maar het gaat heel goed. De laatste huizen rechts en alles staat er goed op. Voor iederen een heel goede tijdpassering voor mij zeker al 84 jarige.Probeer het ook.

Laat een reactie achter