Waarom zou je schilderen op nummer?

Als mensen eenmaal aan schilderen op nummer beginnen kunnen ze er vaak niet meer mee stoppen. Het blijft dan een leuke hobby en ze blijven er mee doorgaan. Maar waarom zou je nou gaan schilderen op nummer. Hierbij een paar hele goede redenen om te gaan schilderen op nummer: 

  1. Je bent creatief bezig. Je hersenen reageren op stress hormonen. Met je handen bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt er over het algemeen voor dat je geest rustiger wordt en die stress cyclus wordt doorbroken. 
  2. Je weet al wat het eindresultaat zal zijn, je hoeft dus niet te piekeren over hoe en wat. Zo kun je je dus echt helemaal op het schilderen zelf richten. Het maakt je hoofd heerlijk leeg, en stukje bij beetje zie je uiteindelijk een mooi schilderij ontstaan. Creatief zijn zonder stress dus. 

  3. Aan het eind hou je een schilderij over, leuk om in je eigen huis op te hangen maar ook om cadeau te geven. Het leukste aan schilderen op nummer is het tastbare product dat je uiteindelijk over houdt, wat jij ook echt gemaakt hebt.

 

Ook Ingrid heeft de smaak te pakken! 😍

Schilderen op nummer - FB post
Ben jij al lid van onze Facebook groep 'Your Painting World | Tips & Tricks' ? Hierin worden fantastische resultaten en leuke tips gedeeld! Klik hier om naar de pagina te gaan

 

 

Ben je al overtuigd? Kijk dan eens verder op onze website. Bij ons kun je zelfs je eigen foto naschilderen en als je klaar bent ophangen, hoe leuk is dat!

05 oktober 2021 — YPW B.V.

Reacties

Wilma Donkers:

Het is geweldig schilderen op nummer maar het is voor mij wel een beetje duur.
Ik heb er al een paar gemaakt maar ik ben zo vlug klaar dat ik er twee maak in een maand.
En ze zijn toch behoorlijk duur zo tussen de 30 en 40 euro.
Kunnen jullie niet wat aan de prijs doe als men er zoveel maakt?

Groetjes

Beika van der Molen:

Doe het al een paar jaar, na het overlijden van mn man, ik vind het super leuk om te doen, en je creeert iets moois!

Miranda:

Ik kom daar tot rust en ik ben bezig met iets nuttigs want ik ben ziek met chronische pijn

Laat een reactie achter