Schilderen op nummer is een fantastische hobby en in 2020 enorm populair. Het werkt ontspannend en het geeft je enorme voldoening. Wanneer je begint met schilderen op nummer dan adviseren we je om te starten met een eenvoudig patroon waarbij je grote vlakken kan inkleuren. Je kan jezelf blijven uitdagen door steeds moeilijkere patronen te proberen. Bij ons kan je zelfs eigen foto's bestellen. 

Wat is Schilderen op Nummer?

Je maakt zelf de meest fantastische schilderijen. Met Schilderen op Nummer helpen wij je op weg door de basislijnen uit te tekenen op canvas. In elk vlak staat een nummertje. Dit nummer komt overeen met een nummer op één van de verfpotjes. Staat er bijvoorbeeld een 1 in een vlak en heeft een rood potje ook het cijfer 1? Dan kan je dit vlak rood verven. 

De inhoud van een Your Painting World pakket

Wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst, dan ben je 'ready to go'. Wij zorgen dat alle benodigdheden in jouw pakket zitten. 

  • Canvas

Op dit Canvas Doek wordt jouw meesterwerk gecreëerd. Het Canvas is voorzien van een patroon en cijfertjes die overeen komen met de cijfertjes op de verfpotjes. 

  • Verfpotjes

De verfpotjes zijn voorzien van nummertjes. Deze komen overeen met de nummers op het Canvas. Je hoeft verf nooit te mengen. Het komt soms voor dat het verf een beetje dik is. Je kan het dan met een drupje water verdunnen. 

  • Penselen

Zonder penselen kunnen we niet schilderen. Daarom krijg je van ons altijd een gratis pakketje penselen. TIP: Heb je niet genoeg aan de basis penselen? Kijk dan ook eens naar onze premium penselen. 

  • DIY Frame (optioneel)

Met een DIY (do it yourself) Frame kan jij je meesterwerk spannen op Frame. Perfect om op te hangen in de huiskamer.

Neem contact met ons op