Veel mensen gingen je al voor en zijn begonnen met schilderen op nummer. In onze inbox krijgen we vaak mooie succes verhalen, maar er zijn ook nog een aantal mensen die twijfelen. Voor deze mensen hebben wij een aantal redenen op een rijtje gezet, waarom jij vandaag nog moet beginnen met schilderen op nummer. 

1. Je kan mooie schilderijen maken voor in jouw huis
Eén van de leukste redenen om te beginnen met schilderen op nummer is natuurlijk dat jij een mooi schilderij aan de muur van je huis kan hangen als je deze af hebt. Je kan de afgemaakte schilderijen ophangen in jouw huis, maar je kan hem ook cadeau geven aan vrienden of familie. Je kan de schilderijen zelfs personaliseren door een eigen foto te gebruiken. 

2. Je kan het inplannen wanneer jij wilt
Als je een sport of muziek als hobby hebt zit je vaak vast aan gebonden tijden, trainingen in de avonduren, muzieklessen in je weekenden; maar schilderen op nummer kan je zelf inplannen wanneer jij er zin in hebt. Wil je elke dag vijf minuutjes schilderen? Helemaal prima! Of wil jij je schilderij liever binnen een dag af hebben? Ook helemaal prima!

3. Gezondheidsvoordelen van schilderen op nummer
Naast dat schilderen op nummer een leuke tijdsbesteding is heeft het ook nog eens een hoop gezondheidsvoordelen. Zo kan schilderen op nummer stress en angst verminderen, je motoriek verbeteren, je creativiteit ontwikkelen en je hersens trainen. 

Dus waar wacht je nog op, heb jij jouw schilderij op nummer al besteld?

 

Kathy heeft onlangs haar painting afgemaakt, prachtig! Ze is nu opzoek naar tips voor een leuke uitdagende painting. Iemand tips?

"Het kostte wat tijd, maar dan heb je ook wat! Nu op zoek naar weer een leuke met veel kleine vakjes. Iemand nog leuke tips?"

schilderen op nummer - FB resultaat

Reacties

August:

Soms de verf wel wat verdunnen, zelfs bij eerste gebruik!
Voor dunne/dikke strepen : de set van 10 penselen (afzonderlijk te verkrijgen) gaat van ultrafijn tot vrij dik….zeer nuttig.
Wees ook niet bang om bij sommige paintigs de kleuren in elkaar te laten overlopen….je kleurt dan misschien wel….buiten de lijntjes maar het resultaat kan verrassend zijn.

Laat een reactie achter